Deltagaren Dimitrios

Intervju med deltagaren Dimitrios - Fick arbete efter tiden som långtidsarbetslös

– Läs intervju med deltagaren Dimitrios var långtidsarbetslös. Läs mer om hans resa och om hur han fick arbete genom Rusta och Matcha på Job by Instep

Jag fick verkligen den hjälp jag behövde och jag skulle rekommendera att välja Job by Instep till alla som är arbetslösa och behöver stöd.

Berätta lite om dig själv?

Jag heter Dimitrios och är en social omtänksam person som umgås väldigt mkt med familj och vänner på fritiden. Jag har tidigare arbetat som statist ibland annat serien torpederna och serien 112 Aina. Sedan har jag tidigare arbetat inom restaurangbranschen med varierande uppgifter. Jag har också haft praktik på Lernia med liknande uppgifter som en jobbmatchare.

Deltagaren Dimitrios

Vad har de främsta utmaningarna varit för dig som arbetssökande?

Jag har varit arbetslös sedan 2016 utöver praktik som jag har haft då och då. Att vara arbetslös har varit väldigt jobbigt. Det har också varit svårt med ekonomin och tröttsamt att sitta hemma.

Berätta lite om dig själv?

Jag heter Dimitrios och är en social omtänksam person som umgås väldigt mkt med familj och vänner på fritiden. Jag har tidigare arbetat som statist ibland annat serien torpederna och serien 112 Aina. Sedan har jag tidigare arbetat inom restaurangbranschen med varierande uppgifter. Jag har också haft praktik på Lernia med liknande uppgifter som en jobbmatchare.

.

 

Vad har de främsta utmaningarna varit för dig som arbetssökande?

Jag heter Dimitrios och är en social omtänksam person som umgås väldigt mkt med familj och vänner på fritiden. Jag har tidigare arbetat som statist ibland annat serien torpederna och serien 112 Aina. Sedan har jag tidigare arbetat inom restaurangbranschen med varierande uppgifter. Jag har också haft praktik på Lernia med liknande uppgifter som en jobbmatchare.

.

 

Vad fick du hjälp med i Rusta och Matcha?

Giselle och Omelhassan hjälpte mig ut i arbete, dom såg potentialen och drivkraften i mig och tyckte att jag skulle göra ett bra jobb som jobbmatchare. Dom hjälpte mig att söka jobb, jag fick coachning och fick delta aktiviteter för att underlätta mitt jobbsökande. Slutligen ledde det till att jag fick deltidsjobb.

Hur var din upplevelse av Job by Instep?

Min upplevelse har varit väldigt bra. Jag fick verkligen den hjälp jag behövde och jag skulle rekommendera att välja Job by Instep till alla arbetslösa som behöver coachning.

Hur går det på ditt nya arbete?

Det går jättebra, var till en början jättenervös. Nu är jag bokstavligen jättenöjd och kunde inte få bättre chefer och kollegor:)

Tips till arbetssökande?

Sluta aldrig kämpa, för eller senare får du ett jobb. Följ dina drömmar och ligg inte på latsidan.
2022-11-14

Vill du hitta ett arbete?

Söker du ett jobb? Läs mer om Rusta och Matcha som Dimitrios fick jobb via.

Vill du hitta ett arbete?

Söker du ett jobb? Läs mer om Rusta och Matcha som Dimitrios fick jobb via.

“Det är verkligen intressant att ha att göra med olika deltagare och kunna hjälpa dem att komma in på arbetsmarknaden”

21 November 2022 – Lästid 2 minuter

Mer läsning

“Ett av de mest effektiva sätten är att gå med en leverantör så Job by Instep”

27 Maj 2022 – Lästid 3 minuter

“Har alltid gillat att jobba med människor”

7 November 2022 – Lästid 4 minuter