För Arbetsgivare

-Vi på Job by Instep hjälper företag med effektiv rekrytering. Vårt fokus ligger på olika branscher och vi kan därför erbjuda en bred matchning mellan arbetsgivare och rätt kompetens.

Effektiv rekrytering

Vi hjälper er med effektiv rekrytering för ert företag. Att rekrytera kan lätt bli kostsamt och tidskrävande samtidigt är det en process som är nödvändig för att hitta rätt kompetens för jobbet. Vi hjälper er som arbetsgivare att matcha med rätt arbetssökande som uppfyller kraven och där era värderingar möts. Oavsett om ni behöver ni hjälp på heltid eller deltid, lång sikt eller kort sikt så kan vi hjälpa er rekrytera rätt kompetens och individer som matchar er kravprofil.

 

Då vi är leverantörer till Arbetsförmedlingen så är de tjänster vi utför gällande bemanning och rekrytering kostnadsfria gentemot företag. Vårt mål är att hitta arbete till våra deltagare och att hitta rätt personal till de arbetsgivare vi arbetar med.

Behöver ni hjälp med att hitta rätt personal till ert företag? Hör av er till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er utefter era behov. Nedan är du välkommen att fylla i vårt formulär för att kontakta hos oss. Du kan också nå oss via mail eller telefon vid eventuella frågor.

Kontakt för företag

Jag godkänner att Job by Instep sparar och hanterar information om mig.

15 + 2 =

Kontakta oss

info@jobbyinstep.se

+46 (0) 79-067 60 94

Östermalmstorg 1,
114 42 Stockholm

Följ oss på sociala medier

 

Vill du veta mer om oss?

Vi på Job by Instep brinner för att hjälpa  arbetssökanden att bli en del av arbetsmarknaden. Vill du veta mer om vad vi gör och hur vi kan hjälpa dig?