Tidigare deltagaren Marcel ute i arbete

Intervju med deltagaren Marcel - Är väldigt nöjd med sitt nya arbete!

– Läs intervjun med deltagaren Marcel som testat andra rusta och matcha leverantörer men som han inte var nöjd med. Han fick så småningom hjälp av Job by instep i Örebro, där han sen fick ett jobb.

Min upplevelse av Job by Instep Örebro har varit fantastisk!

Vad har din upplevelse varit av Job by instep?

Min upplevelse av Job by Instep Örebro har varit fantastisk! Det började med en seriös plan på hur vi ska nå målen på bästa sätt. Sedan tog det inte lång tid innan ett första jobb på 50% från Rabi vart klart, kort där efter fixade Rabi ännu ett jobb och denna gång på 100%. Båda jobben var enligt mina önskemål. Jag har varit med i andra Rusta och matcha leverantörer men ingen hjälpte mig på samma sätt och kunde fixa jobb till mig. Job by Instep Örebro var mycket bättre. Mer seriösa och även resultat väldigt snabbt.
 

Vad har din upplevelse varit av Job by instep?

Min upplevelse av Job by Instep Örebro har varit fantastisk! Det började med en seriös plan på hur vi ska nå målen på bästa sätt. Sedan tog det inte lång tid innan ett första jobb på 50% från Rabi vart klart, kort där efter fixade Rabi ännu ett jobb och denna gång på 100%. Båda jobben var enligt mina önskemål. Jag har varit med i andra Rusta och matcha leverantörer men ingen hjälpte mig på samma sätt och kunde fixa jobb till mig. Job by Instep Örebro var mycket bättre. Mer seriösa och även resultat väldigt snabbt.
 
Tidigare deltagaren Marcel ute i arbete

Berätta om ditt nya arbete! Går det bra?

Jag fick hjälp ut i arbetslivet genom Rabis engagemang och kontaktnät. 
Arbetet jag har nu är jag väldigt nöjd med, det är roligt och bra betalt. Jag har varierande arbetsuppgifter, bra arbetstider och det finns många möjligheter till olika roller inom företaget. Jag trivs jättebra och om det är upp till mig skulle jag vilja bli fast anställd där.

Har du några tips till andra deltagare?

Tips till andra deltagare skulle jag säga att vara ärliga och tydliga med vad ni vill och ta det som finns tills ni hittar något ni är nöjda med. Så gick det till för mig i alla fall.

Hur kom du i kontakt med Job by instep?

Jag kom i kontakt med Job by Instep Örebro genom en barndomsvän.
2022-03-25

Vill du jobba eller studera?

Behöver du hjälp att hitta jobb eller hitta rätt utbildning? Läs mer om programmet Rusta och Matcha som Marcel fick jobb via.

Vill du jobba eller studera?

Behöver du hjälp att hitta jobb eller hitta rätt utbildning? Läs mer om programmet Rusta och Matcha som Marcel fick jobb via.

“De mest effektiva sätten är att gå med en leverantör som Job by Instep”

27 Maj 2022 – Lästid 3 minuter

Mer läsning

“Det helt och hållet min jobbcoachs förtjänst att jag fick ett arbete”

15 April 2022 – Lästid 3 minuter

Arbetsintervjun – Hur du lyckas!

18 Augusti 2022 – Lästid 3 minuter