Intervju med deltagaren Marcel – Är väldigt nöjd med sitt nya arbete!

– Läs intervjun med deltagaren Marcel som testat andra rusta och matcha leverantörer men som han inte var nöjd med. Han fick så småningom hjälp av Job by instep i Örebro, där han sen fick ett jobb.

Tidigare deltagaren Marcel ute i arbete

Behöver du hjälp att hitta jobb? Vi har erfarna jobbcoacher som coachar jobbsökare ut på arbetsmarknaden. Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig

Marcel berättar om sin tid i Rusta och Matcha

Två personer som pratar

Vad innebär det att arbetsträna?

Vad gör man egentligen när man arbetstränar? Vi reder ut dina frågetecken.

Tidigare deltagaren Alma på jobbet

Pandemin gjorde Alma arbetslös

“När pandemin kom slog mycket igen och jag blev arbetslös”

Jobbcoach Masud

Jobbcoachen Masud

“Vi finns här utav en anledning. Vi ska genom coachning hjälpa dem att nå sina mål”

Job by Instep Örebro

Det började med en seriös plan på hur Marcel och hans jobbcoach skull nå målen på bästa sätt. Sedan tog det inte lång tid innan ett första jobb på 50% från Rabi vart klart, kort där efter fixade Rabi ännu ett jobb och denna gång på 100%.
– Min upplevelse av Job by Instep Örebro har varit fantastisk! Båda jobben var enligt mina önskemål. Jag har varit med i andra Rusta och matcha leverantörer men ingen hjälpte mig på samma sätt och kunde fixa jobb till mig. Job by Instep Örebro var mycket bättre. Mer seriösa och även resultat väldigt snabbt.

“Jag trivs jättebra och om det är upp till mig skulle jag vilja bli fast anställd där.”

Varierande arbetsuppgifter & bra arbetstider

Rabi fick hjälp ut i arbetslivet genom Rabis engagemang och kontaktnät.
– Arbetet jag har nu är jag väldigt nöjd med, det är roligt och bra betalt. Jag har varierande arbetsuppgifter, bra arbetstider och det finns många möjligheter till olika roller inom företaget. Jag trivs jättebra och om det är upp till mig skulle jag vilja bli fast anställd där.

Tips till arbetssökande

Tips till andra deltagare skulle jag säga att vara ärliga och tydliga med vad ni vill och ta det som finns tills ni hittar något ni är nöjda med. Så gick det till för mig i alla fall.

På Job by Instep hjälper vi arbetssökande ut på arbetsmarknaden. Vill du veta mer om programmet som Marcel fick jobb via? Läs mer om Rusta & Matcha 

Tidigare deltagaren Alma på jobbet

Pandemin gjorde Alma arbetslös

“När pandemin kom slog mycket igen och jag blev arbetslös”

kvinna som sitter vid datorn

Få jobb utan utbildning och erfarenhet: Värdefulla strategier och tips

Ta del av värdefulla strategier som kan hjälpa dig att få ett jobb utan utbildning och erfarenhet.