...

Hasan arbetar som jobbcoach i Åkersberga: En resan med Rusta och Matcha

Hasan, en erfaren HR-professionell och före detta företagare, delar med sig av sin passion för att stötta arbetssökande genom att vara en dedikerad jobbcoach. Han ger en inblick i sitt arbete på kontoret i Åkersberga och ger värdefulla tips till arbetssökande. 

Jobbcoachen Hasan

Behöver du hjälp att hitta jobb? Vi har erfarna jobbcoacher som coachar jobbsökare ut på arbetsmarknaden. Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig

Hasan är jobbcoach i Rusta och Matcha

Passion för att stödja och matcha arbetssökande

Hasan, som har en gedigen bakgrund inom HR och tidigare har arbetat som rekryterare, driftsansvarig och egen företagare, sedan 2021 arbetar han som jobbcoach. Med en tydlig passion för att stödja och matcha arbetssökande har han funnit mening och tillfredsställelse i sitt yrkesval.
“Min breda erfarenhet inom HR och företagsverksamhet har gett mig värdefulla insikter och anpassningsförmåga. Som jobbcoach brinner jag för att stödja och matcha arbetssökande. Jag ser fram emot att fortsätta bidra till arbetskraftens framgång och välmående.” 

“Det bästa med jobbcoachning är att få se människor växa och lyckas i sina karriärer. Jag själv valde yrket eftersom det är meningsfullt för mig.”

Meningsfull sysselsättning

I sin roll som jobbcoach är Hasans huvudsakliga uppgift att vägleda arbetssökande till arbetsmarknaden. Han fokuserar på att identifiera styrkor, intressen och utveckla effektiva jobbsökningsstrategier. Hasan delar med sig av den mest belönande aspekten av sitt arbete som jobbcoach – att se människor utvecklas och lyckas i sina karriärer. 
Det bästa med jobbcoachning är att få se människor växa och lyckas i sina karriärer. Jag själv valde yrket eftersom det är meningsfullt för mig. För att kunna hjälpa mina deltagare till en meningsfull sysselsättning behöver jag själv vara nöjd. När varje deltagare går till arbete eller utbildning gör mig ännu mer motiverad och stärker mig i mitt arbete samtidigt som jag personligen mår bättre.”

Positiv förstärkning och uppmuntran

Hasan betonar vikten av motivation och hur det kan vara nyckeln till framgång. Han använder sig av individuella mål och intressen för att hjälpa deltagarna se sambandet mellan deras ansträngningar och möjligheten att uppnå sina mål. Positiv förstärkning och uppmuntran är viktiga verktyg för att bibehålla motivationen.”

Tips till arbetssökande

Hasan avslutar med några konkreta tips till arbetssökande.

  • Ta dig tid att reflektera över dina färdigheter, intressen.
  • Uppdatera din cv och personligt brev för varje ansökan.  
  • Sök inte bara tjänster hos platsbanken, När man söker jobb på platsbanken konkurrerar man på andra sökande.  
  • Använd även sociala medier och dolda jobb innan alla andra söker.
  • Öva på vanliga intervjufrågor och var redo att visa upp hur dina erfarenheter och färdigheter gör dig lämplig för jobbet. 

Vill du ha hjälp att hitta jobb? Våra erfarna jobbcoacher hjälper arbetssökande att hitta sitt drömjobb. Kontakta oss

Job By Instep Nytt

Coachen som driver framgång

Övergripande hur automatiseringen påverkar den svenska arbetsmarknaden fram till år 2030

Kompetensutveckling 2030

Övergripande hur automatiseringen påverkar den svenska arbetsmarknaden fram till år 2030

Medlem- skap IEP〉

Job By Instep tar stolt steget att ansluta sig som medlem till IEP för att stärka organisationen ytterligare

Tillväxt Väsby

Instep samarbetar med Tillväxt Väsby i målet att hjälpa fler arbetssökande att nå arbetsmarknaden.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.